Cautare

2175 de rezultate pentru "antena 1 pitesti spectacol pitesti" (4.97 secunde)
Jurnalistul Cristian Botez se poate mandri cu fiul sau cel mic, Nicholas Christian Botez (17 ani), in al optulea an de teatru, in spectacol la Nottara.
Celebra cantareata de muzica usoara se afla pe ultima suta de metri cu pregatirile celui mai important spectacol pentru diaspora din SUA alaturi de prietenul si colaboratorul ei, compozitorul si interpretul Ovidiu Komornyik.
Teatrul Principal prezinta pe scena Dalles, marti, 24 iulie 2018, indragitul spectacol de teatru "O noapte furtunoasa" intr-o montare clasica, cu actori consacrati, dar si cu tineri din noua generatie, o versiune fara efecte speciale care respecta atat textul autorului, cat si insusi autorul.
Nu stiu ce spectacol sacru imi aparea mie rasul ei si salbaticia acelui trup aprins. ... Un dandy isi permite la un spectacol, un gest de tandrete pentru care Maitreyi il apostrofeaza in englezeste, starnind in jur panica.
'Valori europene - dezbateri, expozitie si spectacol'; ... 'Eroii nostri locali - spectacol si expozitie'; 'Unde se regaseste Europa - dezbatere' si multe altele".
Chiar daca cei mai multi dintre politicienii locali nu prea si-au aratat ochii, Partidul Noua Generatie si consilierii judeteni au reusit sa-i multumeasca, e drept, doar intr-o mica masura, pe iubitorii de spectacol politic. ... A fost un spectacol pe cinste.
Ion Iliescu si Calin Popescu-Tariceanu au discutat despre cum trebuie sa primeasca premierul motiunea de cenzura a PSD in pauza unui spectacol de balet.
Miercuri seara, in fata Casei de Cultura a Sindicatelor, Partidul Noua Generatie-Crestin Democrat, filiala Galati, a pregatit un spectacol electoral pentru membrii sai, dar si pentru galatenii care au vrut sa participe la eveniment.
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, s-a intalnit luni seara imediat dupa sedinta BPC, cu noii parlamentari ai partidului, pe care i-a convocat la Vila Lac 1 pentru a-i instrui la inceput de mandat, dar si pentru a le prezenta stadiul negocierilor si a-i felicita pentru mandatele obtinute.
La spectacol au participat atat locuitorii din comuna, cat si personalitati din viata politica, administrativa, dar si diplomatica a judetului Constanta.
1. ... Traian Basescu le-a oferit romanilor, in ultimii 5 ani, un spectacol politic. Atata vreme cat economia a mers bine, unii romani au gasit acest spectacol interesant.
Presedinta Camerei spune ca nu are obligatia de a numara cati deputati sunt in sala si ii acuza pe contestatarii votului de saptamana trecuta ca fac spectacol. ... Restul este doar un spectacol public pe care unii aleg sa il faca chiulind din parlament.
Liderul PSD Victor Ponta a declarat marti in plenul Camerei Deputatilor, in replica la acuzatiile aduse de presedintele Camerei, Roberta Anastase, ca nu au existat niciun fel de discutii despre bani, catalogand afirmatiile acesteia drept un "spectacol jalnic si sinistru".
Traian Basescu, campanie inflacarata pentru Udrea, atac dur la Vasile Blaga Nu mai salveaza nici macar aparentele Cei care au avut ocazia joi sa urmareasca, pe tot parcursul zilei, declaratiile lui Traian Basescu facute la Cluj, iar apoi intr-un studio de televiziune au avut parte de un spectacol de zile mari.
Investirea noului presedinte este transformata la propriu intr-un spectacol, unul foarte complex si intins pe mai multe zile - si, ca la orice spectacol, se pot cumpara bilete cu diferite grade de acces.
La Opera Romana din Bucuresti va avea loc, in data de 27 ianuarie 2005, "Concertul Industriasilor-Caritatea”, spectacol organizat de Confederatia Patronala UGIR-1903, cu ocazia aniversarii a 102 ani de la fondarea institutiei patronale din Romania.
Ca si la lansarea din seara precedenta, craiovenii prezenti au avut parte de un spectacol de teatru, dans si artificii. Avand in vedere faptul ca pentru Rucom lansarea celor doua modele a fost un moment de sarbatoare, modelele Chevrolet Captiva si Chevrolet Epica au devenit personaje de spectacol.
Ca si la lansarea din seara precedenta, craiovenii prezenti au avut parte de un spectacol de teatru, dans si artificii. Avand in vedere faptul ca pentru Rucom lansarea celor doua modele a fost un moment de sarbatoare, modelele Chevrolet Captiva si Chevrolet Epica au devenit personaje de spectacol.
In perioada 1-7 decembrie, la Mangalia va avea loc prima editie a Targului de Cadouri "ExpoCallatis", la care vor participa circa 40 de firme din toata tara, alaturi de alte 8 din localitate.
Preturile practicate pe piata merg de la circa 150 de euro pentru un spectacol minimal de artificii, de mici dimensiuni si la joasa inaltime, tariful mediu situandu-se undeva la 300 de euro.
google-analytics.com